Over ons

Welkom bij IBS (Impex Business Support), uw betrouwbare partner in hoogwaardige horecaverpakkingen en duurzame oplossingen. Ons bedrijf is opgericht met een duidelijke visie: de horeca voorzien van innovatieve, milieuvriendelijke, en functionele verpakkingsoplossingen.

Milieubewustzijn
Bij IBS geloven we in verantwoord ondernemen. Daarom streven we naar een minimale milieu-impact in alles wat we doen. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, en we moedigen onze klanten aan om deel te nemen aan onze inspanningen voor een groenere toekomst.

Onze Toewijding
Wij zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit horecaverpakkingen en uitstekende klantenservice. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Dank u voor het kiezen van IBS als uw partner in horecaverpakkingen. Samen kunnen we uw bedrijf laten groeien en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Ga naar Duurzaam